Fastighetsskötare till Mannersons Fastigheter

Mannersons Fastigheter har stora planer för framtiden och vi befinner oss nu i en expansiv fas med spännande nyproduktion av fastigheter. Verksamheten grundades redan1886 och drivs idag vidare enligt samma värdegrunder: kvalitét, utveckling och långsiktighet.  Här kommer nu en chans för dig som vill bli en del av vårt team, som genom personligt engagemang för andra året i rad är en av tre finalister i AktivBos nationella hyresgästundersökning.

MannersonsFastighets AB förvaltar idag 62 fastigheter fördelat på lägenheter, kontor och kommersiella lokaler. Verksamheten är koncentrerad till attraktiva lägen iLinköping och Motala.

Din roll
Som fastighetsskötare kommer du att ingå ien grupp om sex personer som tillsammans verkar för att öka trivsel och trygghet för våra hyresgäster. Du kommer att ansvara för den dagliga kontakten med våra hyresgäster, driften, skötseln och servicen på fastigheterna. Rollen innebär att du kommer att ha många kontaktytor och ett omväxlande arbete.

I din roll som fastighetsskötare ingår bland annat följande arbetsuppgifter:


– Kontakt och samarbete med entreprenörer
– Inre och yttre skötsel samt underhåll
– Komma med förslag på förbättringsåtgärder på fastigheten

– Löpande kontroll/ service och optimering av ventilationsanläggningar och undercentraler

– Beredskapsarbetete vintertid

Vem är du

För rollen krävs att du antingen har tidigare erfarenhet av att arbeta som fastighetsskötare inom bostad och/eller mot kontorslokaler eller annan relevant erfarenhet. Meriterande är om du dessutom har utbildning inom fastighet.

Vidare ser vi att du som person brinner för att hjälpa människor i deras vardag. Du är praktiskt lagd, arbetar strukturerat och kan prioritera. Då du har bred kontaktyta är det viktigt att du har god social förmåga, är serviceorienterad och hänsynstagande. I rollen kommer du ha nära kontakt med hyresgäster, vilket betyder att du behöver vara engagerad, trygg i dig själv och prestigelös.

Kvalifikationer:
– Tidigare relevant arbetslivserfarenhet, med erfarenhet av service och optimering av ventilationsanläggningar och undercentraler
– God fysik, då arbetet bland annat innebär snöskottning
– Körkort B

Vi erbjuder dig

Som fastighetsskötare hos Mannersons har du ett spännande och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag. Det finns goda möjligheter för dig att hitta nya utmaningar och för kompetensutveckling. I teamet där du kommer att ingå är stämningen välkomnande och vi tar vara på varandras styrkor och erfarenheter för att tillsammans kunna nå det gemensamma målet om att skapa det ledande fastighetsbolaget i Sverige.

Din ansökan

Tjänsten är en tills vidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 2019-01-10.  I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande ur val och rekommenderar dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dittCV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med dinLinkedIn-profil.

Skicka din ansökan samt eventuella frågor du har om tjänsten till: jobb@mannersons.se

Vi försöker finna personer som passar in i Mannersons kultur och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!