Ledig tjänst

 

Fastighetsskötare

Mannersons Fastighets AB

Ort

Linköping

Sista ansökningsdag

2017-08-11

 

Grunden till den verksamhet som Mannersons bedriver idag lades 1886. Vi är nu inne på femte generationens företagande och har under drygt 130 år förvaltat och utvecklat vår verksamhet utifrån ett långsiktigt perspektiv. I dag äger Mannersons Fastighets AB ca 50 fastigheter fördelat på ca 800 lägenheter samt 100 kontor och kommersiella lokaler. Verksamheten är koncentrerad till attraktiva lägen i Linköping och Motala.

Företaget befinner sig i en expansiv fas med nyproduktion i Norrköping och i Stockholm med ett mål att producera 500 lägenheter under kommande år och därefter löpande ca 100 lägenheter per år.

Vi månar om att ha en nära relation till våra kunder och de senaste två åren har företaget kvalificerat sig som en av tre finalister i AktivBos nationella hyresgästundersökning.

I samband med att vi växer så behöver vi rekrytera kompetenta och motiverade medarbetare som kan bidra med engagemang, glädje och kunskap.

Närmast söker vi en fastighetskötare som även har en viss specialistkompetens inom något av följande områden; el, vvs, styr & regler.

Som fastighetsskötare hos oss, är dina arbetsuppgifter att arbeta med tillsyn, skötsel och enklare felavhjälpande underhåll, i arbetsuppgifterna ingår inre och yttre skötsel. Att ge våra kunder ett professionellt bemötande och en god service är för oss en självklarhet. Som person är du praktiskt lagd, arbetar strukturerat och kan prioritera. Arbetet innebär mycket kontakt med människor, därför krävs god samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta både självständigt och i grupp. Beredskapsarbete förekommer.

Kvalifikationer: Relevant gymnasieutbildning eller erfarenhet av liknande arbete som arbetsgivaren anser likvärdigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

God fysik är viktigt då arbetet innebär bl. a snöskottning.

B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor: Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Provanställning på 6 mån tillämpas.

Vill du ha ytterligare information om tjänsten kan du kontakta oss via mail på jobb@mannersons.se

Vi tar emot ansökan via mail på jobb@mannersons.se och brev ställt till Mannersons Fastighets AB, Platensgatan 10 B,

582 20 Linköping. Märk med ref: Fastighetsskötare

Välkommen med din ansökan!