Hyresgästerbjudande

Linköpings Comedy festival

Mannersons sponsrar Linköpings Comedy festival, vill du som hyresgäst hos oss gå gratis på musikal komedin för barn, Men Sen Då ? Biljetter beställer ni här. Använd koden: Mannersons

Ni kan läsa mer om LKPG HAHA! & Linköpings Comedy festival här:
http://www.lkpghaha.se

Norrköpings symfoniorkester

Vill du som boende hos Mannersons uppleva Norrköpings symfoniorkester?

Vi på Mannersons tycker att Kultur är en viktig del i vårt samhälle och vill verka för att fler får ta del av det. Därför erbjuder vi dig som hyresgäst hos oss att uppleva Norrköpings kulturliv med Symfoniorkestern i De Geerhallen i Norrköping. Vi har ett antal biljetter till följande konserter, är du intresserad så anmäl ditt intresse till info@mannersons.se. Begränsat antal.

18.00 HOS OSS

14 februari 2018 kl 18.00
I kärlekens tecken
Fira Alla hjärtans dag med Svenska Salongsorkestern, SONs romantiska nostalgiorkester!
En härlig, kärlig konsert.

BERNSTEIN 100 ÅR CANDIDE

1 mars 2018 kl 19.00

Dirigent Sefan Solyom
Här avslöjar sig Bernsteins humor och elegans i form av valser, ballader, serenader, koloraturer av hisnande svårighetsgrad, folkmusik, opera, jazz. Av alla dessa influenser har han skapat ett myllrande mästerverk.


JENNY WILSON

17 mars 2018 kl 19.00

Grammisbelönad artist möter Grammisprisad orkester
Jenny Wilson och Hans Ek har tillsammans skrivit musik för Jenny och SON. Under 2017–2018 spelas albumet in, och på konserten får vi bland annat höra smakprov från skivan.

 

Hemförsäkring via Länsförsäkringar

Via ett samarbete mellan Länsförsäkringar Östgöta och Mannersons Fastighets AB erbjuder vi dig en hemförsäkring till ett förmånligt pris som boende hos oss. Erbjudandet innefattar bl a att du får en självriskreducering. Självriskreduceringen gäller under de första två hyresåren och kan utnyttjas för skador som omfattas av hemförsäkringen om din skada överstiger grundsjälvrisken på 1200kr.

Läs mer om hemförsäkringen här »