Pågående

Kronomagasinet


Bo med ett attraktivt läge vid vattnet i Inre hamnen

Vill du bo nära staden, men med vattnet precis utanför dörren? Då kommer du känna dig hemma i kvarteret Kronomagasinet 3 i Inre hamnen. Det är en charmig och aktiv stadsdel med en blandning av bostäder, arbetsplatser, besöksmål, badplatser och kanaler som sträcker sig in i området. I Kronomagasinet finns det en bostad för alla! 

Pågående

Område

Inre hamnen

Ägandeform

Hyresrätt

Antal bostäder

69

Antal rum

1 till 4 rum och kök

Arkitekt

Elding Oscarsson 

Inflyttning

Vår 2024

Huset

Betonghus med karaktär

.
Husets arkitektur är elegant, stilren och urban. Men ändå variationsrik med stor omsorg om detaljer och materialval. Materialet som används är valt utifrån ett långsiktigt perspektiv med hänsyn till miljö, underhåll och gestaltning. Husets är gestaltat efter minimalistiska idèer, råa ytor, högkvalitativt träarbete som i kombination med den hårda betongen och grönska ger huset karaktär.
.
Bebyggelsen består av ett större hus samt flertalet stadsradhus runt en grönskande innergård. Här finns det gott om plats för gemenskap – för stora och små. Totalt kommer Kronomagasinet 3 att innehålla 69 hyresrätter i varierande storlek. På markplan kommer tre verksamhetslokaler att vara belägna. Alla lägenheter har en egen balkong eller uteplats och här får de boende även tillgång till en gemensam takterrass. Terrassen blir som en gemensam gård fast på taket. Här kommer det finnas rikligt med växter och blomster – en grön oas mitt i stan.

Just nu erbjuder vi en rabatt på hyran för er som skriver kontrakt på en ny lägenhet i Inre hamnen.

Rabatten är

  • Period 1: 2 000 kr/mån i rabatt (gäller fr.o.m. 1 juni 2024 – juni 2025.
  • Period 2: 1 500 kr/mån i rabatt (gäller fr.o.m. 1 juni 2025 – juni 2026.

.
För att säkerställa våra hyresgästers välbefinnande erbjuder vi nu en specialrabatt för samtliga av våra lägenheter i Inre hamnen. Detta initiativ följer grund av fortsatt planerad byggnation i området. Alla tillgängliga lägenheter hos oss omfattas av denna rabatt.
.
Under det första året erhåller du en rabatt på 2 000 kr per månad, och därefter en rabatt på 1 500 kr per månad under det andra året. Rabatten beräknas utifrån basavgiften men kommer justeras enligt den årliga höjningen som presenteras i hyresavtalet.

Frågor? Ring mig!

Frågor? Ring mig!

Josefin Ekström 013-495 69 55

BOSTADSVÄLJAREN


Uthyrning pågår! Kika in i bostadsväljaren och eller gör en virtuell rundtur i en av våra lägenheter.
För att lägga en intresseanmälan eller läsa mer om en specifik lägenhet – klicka på lägenheten och välj – Anmäl intresse.

Inre hamnen – En helt ny stadsdel

Kontaktpersoner projekten

Josefin Ekström

Josefin Ekström

Kundansvarig nyproduktion
Cathrin Ferraro

Cathrin Ferraro

Marknadschef/kommersiella lokaler

Anmälan till nyhetsbrev om Inre hamnen

* indicates required
Intresserad av

  • Kronomagasinet 3
  • Gamla varvet 3
  • Skeppsdockan 7