Ett team med gemensam drivkraft

Det som förenar oss som jobbar på Mannersons är vårt starka personliga engagemang för våra kunder och stadens utveckling. Vår ambition är att alltid vara nära och ge våra hyresgäster den bästa servicen och företag möjligheten att växa med oss.

Vårt motto är ”alltid nära”, vilket för oss innebär att vi skapar goda relationer och har en nära och hög service till alla våra lokal- och lägenhetshyresgäster. Våra värderingar och grundfilosofi kan sammanfattas med orden Kvalitet, Utveckling och Långsiktighet.

Hos oss på Mannersons blir du en del av ett stabilt företag med stora visioner som ger dig resurserna som krävs för att kunna göra skillnad på riktigt. Vi har en öppen företagskultur med fokus på gemenskap och samarbete, vilket gett oss Sveriges mest nöjda kunder enligt hyresgästundersökningen av AktivBo.

Vi värderar egna initiativ högt och jobbar aktivt för att ta vara på våra medarbetares vilja att utvecklas i sina roller. Det innebär att du får frihet under ansvar i en miljö som präglas av en härlig gemenskap och engagemang för att tillsammans skapa Sveriges ledande fastighetsbolag.

Lediga tjänster