Bilpool & laddplatser


Vi på Mannersons har en hög strävan att verka för ett hållbart samhälle och en hög servicegrad till våra hyresgäster. Därför har vi under en tid gjort en stor satsning på laddplatser för bilar, alla våra hyresgäster ska på sikt ha tillgång till en el-laddplats i närheten av sitt boende eller sin arbetsplats. Vi har kommit en låg bit på väg och har nu investerat i över 70 laddstationer på våra parkeringar eller garage och fler kommer att installeras.

Laddplatser

Vi har ett avtal med MER som driftar och levererar el till våra laddstationer. Stationerna laddar två bilar samtidigt med en effekt på 3,7kW per uttag och är endast till för Mannersons hyresgäster. De är försedda med uttag av Typ 2 och passar alla elbilar. Men man behöver ha en egen kabel (Mode3). Kostnaden för elen debiteras direkt från MER.

Våra laddplatser finns i dag vid Vasavägen 55, Platensgatan 10, Torkelbergsgatan 14 och St:Larsgatan 41 samt på flera lokalfastigheter i centrum, Mjärdevi och Tornby. Vill du hyra en laddplats eller bara veta var den närmsta finns, kontakta då Mannersons servicecenter.

mer.eco