Lokaler


Mannersons förvaltar 67194 kvm lokalyta fördelar på kontor, lätt industri och handel i centrum, Mjärdevi och Tornby. Vi anser att goda relationer, lyhördhet och god förvaltning av våra fastigheter ger oss stora kundfördelar.

Till lediga lokaler →

 

Kontor

På kontorssidan har vi under flera år utvecklat flera lokaler och hela fastigheter med nya tekniska lösningar och tjänster för att ge våra hyresgäster en bra arbetsdag. Vi äger vi flera centralt belägna äldre fastigheter med hyresgäster inom flera sektorer än kontor, tex. vård, butiker eller restauranger.  Men har även lokaler som ligger utanför citykärnan. Ex. Mjärdevi och Tornby. Nedan ser du adresser och länkar till våra fastigheter med kontor. Är du intresserad lokal så kontakta oss så ser vi om vi har något som passar er.

Kontaktuppgifter

För frågor gällande lokaler:

lokaler@mannersons.se


Lättindustri/lager

De senaste åren har dessa fastigheter ökat i antal hos oss. Vi har nu flera fastigheter I Tornby och en nybyggd fastighet i Östra malmskogen med ett flexibelt koncept som attraherar i stort sätt alla entreprenörsföretag med matchande ytbehov. Nedan ser du adresser och länkar till våra fastigheter med kontor. Är du intresserad lokal så kontakta oss så ser vi om vi har något som passar er.

Kontaktuppgifter

För frågor gällande lokaler i Linköping:

lokaler@mannersons.se