Det lilla hotellet med den varma känslan – ett affärshotell med 60 rum på Storgatan 6 i Stockholm. Wellington har nyrenoverade rum, en mysig lounge med bar och reception där det är trevligt och bekvämt att både arbeta och umgås. Förutom en fantastisk frukost så bjuder vi även alla våra gäster på en kvällsbuffé varje kväll.

www.wellington.se

Vårt minsta hotell med 9 rum, här är det lugnt och känns nästan som ”hemma”. En Östermalmsvåning på 300 kvm på Skeppar-gatan 27 – perfekt för dig som enskild gäst, eller mindre sällskap/grupper som önskar bo och konferera i avskildhet. Ligger på passande avstånd, endast ett stenkast ifrån Wellington, på en tvärgata från Storgatan.

www.wellington.se

Med fantastiskt läge på fashionabla Strandvägen ligger Hotel Esplanade, med utsikt över Nybro- viken och vattnet. Ett anrikt hotell i Art Nouveau stil från 1910. Våra 34 rum är rymliga med högt i tak, knarrande parkettgolv och individuell inredning. Med sin historia och arkitektur har hotellet genom åren lockat återkommande gäster som många kallar Esplanade för sitt andra hem.

www.hotelesplanade.se

Storhogna Högfjällshotell & SPA i Vemdalen

Det genuina högfjällshotellet i Vemdalen, med unikt läge vid gränsen till kalfjället, 755 m ö h. Hotellet erbjuder fjällupplevelser året runt i en fantastisk fjällmiljö med ett förstklassigt SPA och restaurang där maten serveras i en prunkande vinterträdgård.

www.storhogna.se