Med familjen hos Mannersons

Trots att det rådde renoveringskaos när Emma Wirèen för första gången fick se lägenheten högst upp i huset på Banèrgatan i Vasastaden, visste hon direkt att det var här de skulle bo.


”Jag går mycket på första intrycket, känslan när man kliver in. När man snabbt börjar se sig själv i det där köket och visualisera sina egna livsscenarion, då är det rätt!”


När vi träffar Emma är det två veckor kvar till inflytt. Det är rörigt med alla kartonger men hon och sambon Julian är glada och förväntansfulla.


”Nu vill vi bara iväg. Tänk att få flytta in i något som är helt nyrenoverat, med nytt kök, tvättmaskin och tumlare och tumlare och allt! Vi kommer få det precis som vi vill.”


Det var bara ett par år sedan som Emma flyttade senast, då till sin första egna bostad hos en privat hyresvärd. Innan dess bodde hon med sin mamma och syster i en av Mannersons Fastigheter mitt i city.


Hemmajobb med det lilla extra

Även om den nuvarande lägenheten är okej, har Emma känt att hon saknat det där lilla extra.


”jag ville tillbaka till det där hjärtliga omhändertagandet som vår familj alltid fått av Mannersons.”


Just nu är det särskilt viktigt för Emma att bo någonstans där hon verkligen trivs eftersom det kommer bli många timmar vid hemmakontoret framöver. Hon tar snart examen inom digital marknadskommunikation
och har fått en heltidstjänst på sitt nuvarande extrajobb, med möjlighet att jobba på distans.


Ett självklart val

Emmas mamma bort fortfarande hos Mannersons, liksom hennes mormor, så det var naturligt för henne
att höra av sig till vår uthyrare. På frågan vad som är viktigast hos en bra hyresvärd, svarar Emma att det i grunden självklart är servicen och att man är trygg och nöjd med sitt boende.


”Men hos Mannersons får jag mer än så. De känns väldigt familjära och samtidigt proffsiga. De lyssnar på ett sätt som gör att det nästan känns som att man är deras enda hyresgäst. Det är hyresgästen i fokus på riktigt”