Vi har Sveriges nöjdaste hyresgäster

På Benchmark Event den 9 februari samlades Sveriges bostadsbolag på Berns salonger för att utse Sveriges bästa hyresvärdar. Mannersons vann för femte året i rad och denna gång tog Mannersons hem tre vinster. Hyresgästerna har gett företaget högsta betyg när det gäller service, profil och kvalité.


Kundkristallen är ett kvitto att vi på Mannersons skapar och förvaltar hem med stor omtanke om människorna. Det visar även att en tydlig företagskultur där varje medarbetes insats av service, samarbete och medmänsklighet gör skillnad.


-Det känns fint att få vinna ett sådant här pris eftersom det är hyresgästerna som utser vinnaren.
Vinsten i sig betyder väldigt mycket men visar framförallt att vår organisations målmedvetna arbete gör skillnad!
Det finns ju dessutom inget roligare än att få fira någonting som alla på hela företaget varit med och bidragit till, säger Carl -Fredrik Grönhagen, vd på Mannersons Fastigheter.


Mannersons har de senaste åren arbetat målmedvetet med att sätta hyresgästerna i fokus och hålla toppskick i våra fastigheter. Hyran är i de flesta fall hushållens största utgifter och vår ambition är att kontinuerligt leverera ett mervärde i form utav marknadsledande service och proaktivt underhåll.


Mannersons Fastigheter vann i samtliga tre nominerade kategorier: Högsta produktindex (200-3999 lägenheter), Högsta serviceindex (200- 999 lägenheter) och Högsta profil (200-3999).