Familjebolaget Mannersons Fastigheter investerar i DOSPACE

Mannersons investerar i DoSpace- Emissionen som ger DoSpace möjligheten att fortsätta etablera sig i nya regioner och växa i befintliga städer. År 2026 är planen att bolaget ska ha 30 siter, mer än 5 000 medlemmar och finnas 10 städer.
 
Bolagen delar ambitionen att kunna erbjuda maximal flexibilitet, marknadsledande service och fullutrustade arbetsplatser i väldigt fräscha lokaler. Ett lysande exempel är samarbetet i fastigheten ALFABETET i Linköping.
 
-”Jag tycker att DoSpace är ett personligt coworkingbolag vilket stämmer väl överens med Mannersons värderingar. Vi är väldigt laddade inför att få delta den fortsatta expansionen. För oss är det viktigt att hela tiden utvecklas och delta i innovation på en lokalmarknad som förändras väldigt fort.” säger Carl-Fredrik Grönhagen Vd, Mannersons Fastigheter.
 

Emissionen är på totalt 7,8 miljoner kronor, Almi invest och Mannersons är de största investerarna men även privata investerare deltar.

 
– Det känns otroligt roligt att stänga vår första runda och få med externa partners som Mannersons och Almi. Det är en bekräftelse på vår långsiktiga strategi och bolagets förmåga att möta framtida behov. Med den här investeringen kan vi fortsätta utveckla och expandera vårt DoSpace-koncept i snabbare takt, med målsättningen att etablera ett nationellt nätverk av siter för att tillgodose det växande behovet av flexibla och kvalitativa arbetsplatslösningar runt om i landet, säger Niclas Söör, vd på Dospace.