Hemma hos


 
Efter tjugo år som villaägare tyckte Thomas och Sonja Erlandsson att det var dags för ett nytt boende. Barnen var på väg ut, och livet ville mer än det som följer med hus och trädgård. Paret hade också en klar bild över vad de varute efter.
 

”Först tittade vi på nyproduktion men kände att vi ville ha något mer unikt, gärna med äldre charm. Vi kontaktade Mannerssons och fick direkt bra respons.”

 
Så småningom kom erbjudandet om en ledig lägenhet, på Hospitalstorget mitt i Linköping.
 

”När vi kom hit första gången var lägenheten under brinnande renovering, men vi såg potentialen, säger Sonja. Högt i tak, vackra fönster, öppen spis – och två balkonger. Det var kärlek vid första ögonkastet! Dessutom kunde vi få vara med och styra över utformningen.”

 
För Thomas och Sonja som var vana att äga sitt boende var valet av hyresvärd en viktig faktor. Förutom företagets värderingar och anseende handlade det mycket om den personliga kontakten.
 

”Vi ville ha en personlig relation, inte bara vara en siffra bland alla andra utan bli sedda och lyssnade till. Det upplever vi verkligen att vi har fått hos Mannerssons.”

 
Erlandssons är också mycket nöjda med servicen och uppskattar att det går lätt och snabbt att få hjälp vid behov.
 

”Mannerssons har en bra hemsida där man enkelt kan hitta information och göra felanmälan. Och annars finns vår vaktmästare och personalen på kontoret tillhands. Så vi kan inte säga att vi längtar tillbaka till huslivet direkt. Vi njuter av vår lägenhet, av läget i stan och av friheten.”