Här öppnar Linköpings centralaste padelanläggning-ALFA PADEL

Redan i vår slår portarna upp till ALFA PADEL, Linköpings centralaste padelanläggning i ALFABETET. Det blir ett bra tillskott för Linköpings alla padelälskare. ALFA PADEL är en gemensam satsning av Mannersons Fastigheter och CrossFit Highway i ett nytt bolag. Det centrala läget bredvid Resecentrum gör padelhallen unik, eftersom det enkelt går att ta sig hit via cykel, gång och kollektivtrafik.

ALFA PADEL erbjuder 10 banor, varav 6 dubbelbanor och 4 singelbanor. Hallen är ljus, med bra takhöjd och utrustad med AC, vilket gör att du kommer kunna spela padel i bra klimat året runt.

En av ALFA PADELS delägare, Peter Blaha som har gedigen bakgrund inom träning och känd bland annat som gladiatorn Pansar, som nu satsar helhjärtat på träning och hälsa säger; Som en del av företagets intresse för träning och friskvård erbjuder ALFA PADEL mer än bara padel, som exempelvis padelfys, uppvärmningsmöjligheter och sjukgymnastik för att förebygga och för att minska skaderisken på padelbanan.

I hallen kommer en shop att finnas där alla padelälskare kan köpa bollar, rack och lindor. Vid ingången finns en trevlig loungedel för en kopp kaffe medans du väntar på dina vänner. I Hallen finns även omklädningsrum med duschar och låsbara skåp. Till padelhallen kan du enkelt ta dig till med cykel eller kollektivtrafik. det kommer även finnas parkeringsplatser för dig som tar bil.

Etableringen av ALFA PADEL kommer att ge fastigheten ALFABETET ytterligare en dimension av all inclusive-känsla! I fastigheten finns idag, Linköpings största coworking-site, ett CrossFit Highway City gym, en konferensanläggning samt ett flertal större lokalhyresgäster.

Carl-Fredrik Grönhagen, VD från Mannersons Fastigheter om ALFA PADEL; Med våra 10 banor hoppas vi kunna skapa möjligheter för fler att spela Padel i en modern anläggning på gångavstånd ifrån centrala Linköping. Alfabetet är ett nav för många verksamheter och vi ser att fler och fler efterfrågar en bredd på aktiviteter på och runt sin arbetsplats. Alfa Padel är ett perfekt komplement till stadens mest kompletta näringslivshub.