Sveriges mest nöjda hyresgäster!

Mannersons Fastigheter står även i år som vinnare av kundkristallen i kategorin ”Högsta serviceindex”. Under torsdagseftermiddagen i Benchmark Event, stod det klart efter att undersökningsföretaget AktivBo utsett Sveriges bästa hyresvärdar i undersökning för 2020.

 

– Alla som tar emot ett pris vet hur magisk känslan är. Vi är otroligt ödmjuka över att våra hyresgäster ger oss ett så fint resultat. Det här är ett kvitto på att våra hyresgäster trivs och att vi gör ett bra jobb. Idag är vi lite extra stolta och glada, säger VD Carl-Fredrik Grönhagen.

 

Benchmarkevent arrangerades av AktivBo för femtonde året i rad. Aktivbo genomför kundundersökningar åt både kommunala och privata fastighetsbolag. Mannersons har varit nominerade vid flera tillfällen och vunnit serviceindex vid fyra tillfällen tidigare. Vi ser undersökningen som ett viktigt verktyg för att kunna fokusera på de saker som skapar störst nytta för hyresgästerna.

 

– Jag är otroligt stolt över alla medarbetare på Mannersons, och speciellt efter ett sådant turbulent år vi alla fått vara med om. Våra medarbetare arbetar dagligen med att få våra hyresgästers boendeupplevelse att bli så bra som möjligt. Det här är deras pris, säger Carl-Fredrik Grönhagen.